Richtlijnen van RIVM en het COVID-19 Hygiëneprotocol Schoonheidsspecialisten van ANBOS:

 

Behandelingen mogen weer uitgevoerd worden met inachtneming van het Covid-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten.

 

Belangrijk om te weten:

  • Graag bij binnenkomst je handen desinfecteren met de desinfectant die in de wachtkamer staat. 
  • Kom niet te vroeg voor je afspraak, maar kom op tijd, zodat je niet te lang in de wachtruimte hoeft te wachten. Omdat we een gezamenlijke wachtruimte hebben, houd bij het wachten ook 1,5 meter afstand van eventueel andere aanwezigen.
  • Kom alléén naar de afspraak, tenzij het echt niet anders kan.
  • Tijdens de behandeling draag ikzelf een mondkapje. Vóór, tijdens en na afloop van de behandeling was ik mijn handen regelmatig met zeep..
  • Na afloop van de behandeling worden de handdoeken, dekens, behandelsokken e.d gewassen op hoge temperatuur. En de behandelstoel zal worden gedesinfecteerd.
  • In de salon is een luchtreiniger aanwezig. Deze haalt alle virussen en bacteriën uit de lucht, dus de lucht wordt ook tijdens de behandeling gezuiverd.

 

Uiteraard werk ik alleen als ik klachtenvrij ben en desinfecteer ik mijn handen, materialen en omgeving.

 

Gezondheidscheck:

 

Vanuit de richtlijnen van RIVM en het COVID-­19 Hygiëneprotocol Schoonheidsspecialisten van ANBOS, zijn wij verplicht om klanten de gezondheidscheck te laten doen. Hierin staan 5 vragen.

Als je alle vragen met NEE kan beantwoorden, dan kan de afspraak doorgaan. Wordt er op 1 of meerdere vragen met JA beantwoord, dan zullen we de afspraak helaas moeten verplaatsen.

In de herinneringmail, die ik nu 1 dag voor de afspraak verstuur ipv 2 dagen, staan deze vragen ook vermeld: 

 

1. Heb jij de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?

 

2. Heb jij op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten? 

 

3. Heb jij het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

 

4. Heb jij een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb jij korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?  

 

5. Ben jij in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?


10% Korting op een behandeling: 

 

Ik waardeer het erg als jij andere mensen enthousiast maakt voor mijn werk. Ik beloon jou daarom graag voor jouw enthousiasme.

Als jij Schoonheidssalon Natuurlijk Ik een nieuwe klant aanbrengt, krijgt zowel jij als jouw vriendin 10% korting op een behandeling. Op deze manier wil ik jouw bedanken voor een nieuwe klant en het is voor jouw vriendin leuk om op een aantrekkelijke manier kennis te maken met Schoonheidssalon Natuurlijk Ik.

 


Loyaliteit wordt beloond!

 

Trouwe klanten beloon ik graag! Daarom heb ik een automatisch spaarsysteem. Iedere euro die jij in mijn salon besteedt aan producten is 1 punt waard. Heb jij 100 punten gespaard, dan is dat €5 waard of bij 200 punten €10. Deze korting kan jij dan gebruiken bij aanschaf van producten.

 

Bij mij kan je altijd een bestelling plaatsen (ook via de WhatsApp) en dan zorg ik ervoor dat het voor jou klaar staat. Mocht jij niet in de gelegenheid zijn om het op te halen, dan breng ik het aan huis.


Cadeaubon

 

Bijzondere mensen verdienen een bijzonder cadeau!

 

De cadeaubon is verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag. Maak het nog persoonlijker en kies een heerlijke behandeling uit.

Ook kan de bon gebruikt worden voor de aankoop van producten. 

Natuurlijk wordt de bon mooi ingepakt. Je geeft een cadeau, dat zeker in de smaak gaat vallen!

 

Woon je niet in de buurt of heb je geen tijd om de bon op te halen? Dan kan de bon ook via de post verstuurd worden.


Openingstijden:

ma   9.15-18.30 uur

di     9.15-14.00 uur

wo   9.00-13.00 uur 

do    9.15-17.30 uur

vr     9.00-13.00 uur

za     gesloten

zo     gesloten

 

Alleen op afspraak

Deurningerstraat 470-A

7522 CS Enschede

Email: info@natuurlijk-ik.nl

Tel: 0612464011 (ook WhatsApp)

KvK nr: 60202122

 

Volg ons!

 

 

 

Schoonheidssalon Natuurlijk Ik is aangesloten bij brancheorganisatie ANBOS.

 

 

 

Pinnen? Ja graag!