-TIJDELIJKE SLUITING-

 

Lieve allemaal,

Het Corona virus grijpt in Nederland verder om zich heen.
Ik heb uit voorzorg en bescherming van mijn klanten, mijn familie en vrienden en mijn gezin besloten de deuren tijdelijk te sluiten, in elk geval tot 6 april.
Dit besluit is niet niks, drastisch, verlies in omzet, langere wachttijden en alles wat daarbij komt kijken.

Ik kan met mijn beroep geen afstand houden. Direct contact, lichamelijk contact is noodzakelijk. Dus ik wil met deze maatregel eenieders gezondheid beschermen.
Ik denk dat gezondheid en veiligheid op dit moment onze hoofdprioriteit moet zijn.

Zodra de situatie het toelaat zal ik contact met je opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak. Zelf appen, mailen of bellen mag natuurlijk ook.


Ik help je natuurlijk heel graag als je producten op zijn. Dus heb je iets nodig, kan kun je mij altijd appen/bellen/mailen en ik zorg dat het bij je wordt afgeleverd.

Ik hoop op jullie begrip en wens iedereen veel sterkte toe in deze onvoorspelbare, zware tijd. En ik hoop iedereen over een aantal weken in goede gezondheid weer te zien.

Probeer deze situatie te gebruiken om te genieten van de kleine dingen en elkaar en dankbaar te zijn voor wat we hebben.
Laten we hopen dat deze nare situatie snel voorbij zal zijn.

Sterkte, Lieve groet en tot snel,

Debby

 


 

 

Alka Creme, dé oplossing voor processierups klachten!

 

De processierups is weer aanwezig. Wist je dat één enkele rups 700.000 brandharen heeft? En de meeste eikenbomen zitten er vol mee! Wij kunnen de haren - die voorzien van zijn weerhaakjes - niet zien, maar de reactie op ons huid wel voelen. Jeuk, bultjes of een rode huid zijn slechts enkele klachten. Volgens diverse klanten met deze klachten is onze Alka® Crème dé oplossing!

 

 

 

 

Hoe werkt Alka® Crème tegen jeuk, bultjes en korstjes door de processierups?

Wanneer de huid in contact komt met een haartje van de rups kan deze de huid binnendringen. De huidcellen raken dan sterk verzuurd waardoor irritatie en jeuk ontstaat.

 

Jeuk is zuur. Basisch neutraliseert. Weg jeuk.

Omdat Alka® Crème basisch is (basisch is het scheikundig tegenovergestelde van zuur), neutraliseert de crème direct de zure omgeving van de brandhaartjes. Hierdoor neemt de jeuk vrijwel direct af. Bultjes of korstjes zijn een vorm van beschadigde huid. Uit onderzoek is gebleken dat huidbeschadigingen het snelst herstellen in een basische omgeving pH 7.6 – pH 8.2.

 

Snel huidherstel

De huid behandelen met basische Alka® Crème zorgt ervoor dat, naast het jeuk-neutraliserend effect, ook de huid snel herstelt. Daarnaast zorgen squalaan, kokosolie, jojoba-olie, amandelolie en sheaboter voor een verzachtend en hydraterend effect.

 

Ons advies

Smeer dagelijks 2 à 3 keer de geïrriteerde of beschadigde huid in met Alka® Crème.

 

Bij ons verkrijgbaar:

60 ml voor €14,95

200 ml voor €39,95


10% Korting op een behandeling: 

 

Ik waardeer het erg als jij andere mensen enthousiast maakt voor mijn werk. Ik beloon jou daarom graag voor jouw enthousiasme.

Als jij Schoonheidssalon Natuurlijk Ik een nieuwe klant aanbrengt, krijgt zowel jij als jouw vriendin 10% korting op een behandeling. Op deze manier wil ik jouw bedanken voor een nieuwe klant en het is voor jouw vriendin leuk om op een aantrekkelijke manier kennis te maken met Schoonheidssalon Natuurlijk Ik.

 


Loyaliteit wordt beloond!

 

Trouwe klanten beloon ik graag! Daarom heb ik een automatisch spaarsysteem. Iedere euro die jij in mijn salon besteedt aan producten is 1 punt waard. Heb jij 100 punten gespaard, dan is dat €5 waard of bij 200 punten €10. Deze korting kan jij dan gebruiken bij aanschaf van producten.

 

Bij mij kan je altijd een bestelling plaatsen (ook via de WhatsApp) en dan zorg ik ervoor dat het voor jou klaar staat. Mocht jij niet in de gelegenheid zijn om het op te halen, dan breng ik het aan huis.


Cadeaubon

 

Bijzondere mensen verdienen een bijzonder cadeau!

 

De cadeaubon is verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag. Maak het nog persoonlijker en kies een heerlijke behandeling uit.

Ook kan de bon gebruikt worden voor de aankoop van producten. 

Natuurlijk wordt de bon mooi ingepakt. Je geeft een cadeau, dat zeker in de smaak gaat vallen!

 

Woon je niet in de buurt of heb je geen tijd om de bon op te halen? Dan kan de bon ook via de post verstuurd worden.


Openingstijden:

ma   9.15-18.30 uur

di     9.15-14.00 uur

wo   9.15-12.00 uur en 18.30-21.30 uur

do    9.15-17.30 uur

vr     9.15-12.00 uur

za     gesloten

zo     gesloten

 

Alleen op afspraak

Deurningerstraat 470-A

7522 CS Enschede

Email: info@natuurlijk-ik.nl

Tel: 0612464011 (ook WhatsApp)

KvK nr: 60202122

 

Volg ons!

 

 

 

Schoonheidssalon Natuurlijk Ik is aangesloten bij brancheorganisatie ANBOS.

 

 

 

Pinnen? Ja graag!