Alka Creme, dé oplossing voor processierups klachten!

 

De processierups is weer aanwezig. Wist je dat één enkele rups 700.000 brandharen heeft? En de meeste eikenbomen zitten er vol mee! Wij kunnen de haren - die voorzien van zijn weerhaakjes - niet zien, maar de reactie op ons huid wel voelen. Jeuk, bultjes of een rode huid zijn slechts enkele klachten. Volgens diverse klanten met deze klachten is onze Alka® Crème dé oplossing!

 

 

 

 

Hoe werkt Alka® Crème tegen jeuk, bultjes en korstjes door de processierups?

Wanneer de huid in contact komt met een haartje van de rups kan deze de huid binnendringen. De huidcellen raken dan sterk verzuurd waardoor irritatie en jeuk ontstaat.

 

Jeuk is zuur. Basisch neutraliseert. Weg jeuk.

Omdat Alka® Crème basisch is (basisch is het scheikundig tegenovergestelde van zuur), neutraliseert de crème direct de zure omgeving van de brandhaartjes. Hierdoor neemt de jeuk vrijwel direct af. Bultjes of korstjes zijn een vorm van beschadigde huid. Uit onderzoek is gebleken dat huidbeschadigingen het snelst herstellen in een basische omgeving pH 7.6 – pH 8.2.

 

Snel huidherstel

De huid behandelen met basische Alka® Crème zorgt ervoor dat, naast het jeuk-neutraliserend effect, ook de huid snel herstelt. Daarnaast zorgen squalaan, kokosolie, jojoba-olie, amandelolie en sheaboter voor een verzachtend en hydraterend effect.

 

Ons advies

Smeer dagelijks 2 à 3 keer de geïrriteerde of beschadigde huid in met Alka® Crème.

 

Bij ons verkrijgbaar:

60 ml voor €14,95

200 ml voor €39,95


Airco

 

De zomer van 2018 was erg warm, sommige dagen een beetje te warm. Het was daardoor in de salon soms net een sauna. Dat was voor de klanten niet aangenaam en ook niet voor mij om in te werken.

Aangezien er gezegd wordt dat we vaker warme zomers zullen krijgen heb ik alvast actie ondernomen om het zo aangenaam mogelijk te houden in de salon: ik heb een Airco laten plaatsen! Dus vanaf nu is het zelfs met warm weer heerlijk vertoeven in mijn salon :)


10% Korting op een behandeling: 

 

Ik waardeer het erg als jij andere mensen enthousiast maakt voor mijn werk. Ik beloon jou daarom graag voor jouw enthousiasme.

Als jij Schoonheidssalon Natuurlijk Ik een nieuwe klant aanbrengt, krijgt zowel jij als jouw vriendin 10% korting op een behandeling. Op deze manier wil ik jouw bedanken voor een nieuwe klant en het is voor jouw vriendin leuk om op een aantrekkelijke manier kennis te maken met Schoonheidssalon Natuurlijk Ik.

 


Loyaliteit wordt beloond!

 

Trouwe klanten beloon ik graag! Daarom heb ik een automatisch spaarsysteem. Iedere euro die jij in mijn salon besteedt aan producten is 1 punt waard. Heb jij 100 punten gespaard, dan is dat €5 waard of bij 200 punten €10. Deze korting kan jij dan gebruiken bij aanschaf van producten.

 

Bij mij kan je altijd een bestelling plaatsen (ook via de WhatsApp) en dan zorg ik ervoor dat het voor jou klaar staat. Mocht jij niet in de gelegenheid zijn om het op te halen, dan breng ik het aan huis.


Cadeaubon

 

Bijzondere mensen verdienen een bijzonder cadeau!

 

De cadeaubon is verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag. Maak het nog persoonlijker en kies een heerlijke behandeling uit.

Ook kan de bon gebruikt worden voor de aankoop van producten. 

Natuurlijk wordt de bon mooi ingepakt. Je geeft een cadeau, dat zeker in de smaak gaat vallen!

 

Woon je niet in de buurt of heb je geen tijd om de bon op te halen? Dan kan de bon ook via de post verstuurd worden.


Openingstijden:

ma   9.15-18.30 uur

di     9.15-14.00 uur

wo   9.15-12.00 uur en 18.30-21.30 uur

do    9.15-17.30 uur

vr     9.15-12.00 uur

za     gesloten

zo     gesloten

 

Alleen op afspraak

Deurningerstraat 470-A

7522 CS Enschede

Email: info@natuurlijk-ik.nl

Tel: 0612464011 (ook WhatsApp)

KvK nr: 60202122

 

Volg ons!

 

 

 

Schoonheidssalon Natuurlijk Ik is aangesloten bij brancheorganisatie ANBOS.

 

 

 

Pinnen? Ja graag!