Uw loyaliteit wordt beloond:

Trouwe klanten wil ik graag belonen! Daarom heb ik een spaarsysteem ingevoerd. Iedere euro die u in mijn salon besteed aan producten is 1 punt waard. Heeft u 100 punten gespaard, dan is dat €5 waard. Deze korting kunt u dan gebruiken bij aanschaf van producten.

Vriendinnenbon:

Ik waardeer het erg als u andere mensen enthousiast kunt maken voor mijn werk. Ik beloon u daarom graag voor uw enthousiasme. Als u Schoonheidssalon Natuurlijk Ik een nieuwe klant aanbrengt, krijgt zowel u, als uw vriendin 15% korting op een behandeling.

De vriendinnenbon werkt als volgt:

1) U kunt uw bon(nen) in de salon meenemen of hier uitprinten.

2) U vult bij “uw naam" uw eigen naam in en bij "naam vriendin" de naam van uw vriendin die Schoonheidssalon Natuurlijk Ik nog niet kent.

3) Als uw vriendin gebruik maakt van uw bon krijgt zij 15% korting op de eerste behandeling. U krijgt zelf ook 15% korting op uw eerstvolgende behandeling als waardering voor uw enthousiasme. De korting geldt voor iedere nieuwe klant.

Op deze manier wil ik u bedanken voor een nieuwe klant en het is voor uw vriendin leuk om op een aantrekkelijke manier kennis te maken met Schoonheidssalon Natuurlijk Ik.Cadeaubon:

Bijzondere mensen verdienen een bijzonder cadeau.

De cadeaubon is verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag. Maak het nog persoonlijker en kies een heerlijke behandeling uit.
Ook kan de bon gebruikt worden voor de aankoop van producten.
Natuurlijk wordt de bon mooi ingepakt. Je geeft een cadeau dat zeker in de smaak gaat vallen.